little shoplog + etos review

Hey beauties! Vandaag zat ik tot half 6 op school, flink balen dus. Gelukkig had ik gisteravond al een pan soep gemaakt, dus heb best een rustig avondje gehad. Op Arnhem Centraal moest een vriendinnetje van mij even naar de Etos om gezichtsreiniger te halen, dus ging ik gezellig even mee.
img_1476Als ik zeg kleine shoplog, dan bedoel ik ook klein, haha! Ik gekocht:
– Etos zuiverend poedermasker voor een vette of onzuivere huid €0.99
– L’Oreal Paris Miss Manga mascara €13.99
Het roze vierkantje is een pasjeshouder die ik ontvangen heb van Aliexpress, die was uit mijn hoofd iets van €0.74

Er stond bij de Etos een enorme bak met mascara’s die 1+1 gratis waren, dus heb ik miss manga maar meegenomen! Ik heb deze wel eens gebruikt, maar mijn voorkeur licht echt bij maybelline the colossal. Ik heb het maskertje nét getest, dus die ga ik even kort reviewen.

Is de verpakking aantrekkelijk? Nee, niet echt. Hij is vrij simpel en ‘etosblauw’. Wat op de verpakking stond is eigenlijk wat mij het meest aansprak, en de prijs natuurlijk. Ik heb in een eerdere post al laten weten dat mijn huid heel erg onrustig is, en voor een eurie kunnen we dit masker dan niet laten liggen.

Op de verpakking staat dat je een eetlepel kokend water bij de poeder moet doen, en dan moet roeren tot een soort pasta. Het is helemaal niet duidelijk of je het water in de verpakking moet gieten of alles in een bakje moet mengen, dit heb ik voor de zekerheid maar gewoon gedaan. Een eetlepel water vond ik zelf erg weinig, omdat het poeder hierdoor erg ging klonten, dus eigenwijze Jessica heeft er twee eetlepels bij gegoten en toen was de pasta smeerbaar.
fullsizerender-21
Een before foto, dit vind ik zo ongelofelijk confronterend. Mijn huid is rood, geïrriteerd en onrustig. Ik denk dat elk meisje wel zo’n periode heeft dat haar huid gewoon níet doet wat je wil.

Ik heb het masker ongeveer 20 minuten opgehad. Het wordt echt enorm droog en strak, eenvoudige dingen als een slokje thee nemen gaan met moeite. Het masker is erg dik en droogt een beetje als gips.

En after! Als ik heb masker er nét af heb gehaald is mijn huid wat rood en geïrriteerd, maar na een paar minuutjes is het véél zachter en ook wat egaler. Ik kan niet zeggen dat dit masker een wondermiddel is, maar voor die prijs doet het echt veel.

Would buy again!
xxx-jes-bromello

Advertisements

2 thoughts on “little shoplog + etos review”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s