What do you smell like?

Hoi allemaal! Net zoals de vader van Frans Bouwer is mijn motto ”je kan beter blinken dan stinken!”. Ik ben echt gek op parfum en bodymist en geef hier ook redelijk wat geld aan uit. Als ik een keertje vergeet om een luchtje op te spuiten dan ben ik ook echt heel erg bang dat ik niet lekker ruik! Het leek me leuk om jullie een kijkje te laten nemen in mijn parfum stash! fullsizerender-11
Dit zijn mijn schatjes! ik heb niet een specifiek merk of luchtje wat ik altijd draag, ik vind alles eigenlijk wel lekker.
fullsizerender-12
Laten we beginnen met Victoria’s Secret, oh, wat hou ik ervan! Toen ik erachter kwam dat de Etos de body mists ging verkopen, heb ik ook flink wat ingeslagen! Secret Charm en Pure Seduction zijn de enige die ik daarvan nog over heb. Bombshell is ook een heerlijke mist, alleen wat prijziger dan de Etos varianten. Als ik weer langs een VS store kom ga ik ook zeker het luchtje van Bombshell kopen, die ruikt zo lekker en blijft zo lang hangen!
fullsizerender-13
Ik ben ook enorm fan van rituals! Ik heb de bed & body mists in de geuren Chakra Water en Happy Mist. Als ik deze niet op mezelf spuit, spuit ik ze op bed. Vooral Happy Mist is heel erg lekker om op bed, of in ieder geval op je kamer te spuiten, je wordt er serieus happy van!
fullsizerender-14
Dit luchtje is ook van Victoria’s Secret, Sexy little things Noir is een, vanzelfsprekend, sexy geurtje met een enorm leuk flesje. Deze komt ook van de Etos, maar blijft minder lang hangen dan ik hoopte.
fullsizerender-15
Dit zijn eigenlijk mijn wat duurdere luchtjes: Lancôme la vie est belle, YSL Black Opium, Coco Chanel Mademoiselle en Giorgio Armani . Het luchtje van Chanel is eigenlijk een best grappig verhaal. Ik heb een zus die twaalf jaar ouder is dan dat ik ben, en vroeger deed ik altijd alles van haar na; ik pikte haar lippenstift, wou dezelfde glittertruitjes van de coolcat en wou mijn haar ook mooi krullend. Mijn zus gebruikt altijd dat luchtje, en door haar vind ik hem ook zo enorm lekker. Ik denk dat, dat echt een zussendingetje is. Verder is Black Opium op het moment mijn favoriet.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn parfum stash te bekijken! xxx-jes-bromello

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “What do you smell like?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s